Fem hurtige

 • 2 dage siden
  Tom Hanks kan ikke få nok af Dave Eggers romaner

  Deadline fortæller, at Tom Hanks samarbejder med manuskriptforfatteren James Ponsoldt om filmen 'The Circle', som bygger på en roman af Dave Eggers. Det er ikke første gang, at Forrest Gump-skuespilleren kaster sig over forfatterens romaner, da hans kommende ’A Hologram for the King’ også er baseret på en bog af Dave Eggers.

 • 2 dage siden
  King Kong-film får ny skuespiller
  J.K. Simmons skal være med i den kommende King Kong-prequel 'Kong: Skull Island'. Tom Hiddleston var ellers den eneste, der var tilknyttet filmens rolleliste, men har endelig fået selskab af J.K. Simmons, som snart kan ses i filmen 'Whiplash', der får premiere den 19. februar 2015.
 • 2 dage siden
  Gwendoline Christies Star Wars-karakter afsløret?

  Det rygtes, at Game of Thrones-skuespilleren Gwendoline Christie skal spille karakteren Captain Phasma i 'Star Wars: The Force Awakens'. Det skriver Collider.  

 • 2 dage siden
  Martin Luther King-skuespiller i filmen Americanah?

  David Oyelowo, som er nomineret til en Golden Globe for sin portrættering af Martin Luther King Jr. i 'Selma', er blevet rygtet til at medvirke i dramaet 'Americanah'. Filmen er baseret på en roman af Chimamanda Nhozi Adichie og har allerede Oscar-vinderen Lupita Nyong’o (12 Years a Slave) på rollelisten.

 • 2 dage siden
  Ny skuespiller til Spielberg-film

  Steven Spielbergs eventyrfilm 'BFG' har fundet den skuespillerinde, der skal spille en ung dronning af England. Den 10-årige Ruby Barnhill har fået den eftertragtede rolle, hvor hun skal spille over for Mark Rylance, der skal portrættere giganten BFG, som dronningen bliver venner med.

Nyeste trailers

 • Inherent Vice

  Premiere: 12.02.2015

  Samba

  Premiere: 26.03.2015

  Eventyret om Askepot

  Premiere: 12.03.2015

  Mad Max: Fury Road

  Premiere: 14.05.2015

Gallerier

Modtag kino.dk's nyhedsbrev

Mest ventede Film